Даниел Вълчев влюбен до уши

Печат
09 Декември 2010

Милена Паунова и Даниел ВълчевБившият министър на образованието Даниел Вълчев се носи на крилете на любовта след приключилия официално развод с жена му Анелия. Отскоро някогашният адвокат на Емил Кюлев вече не се притеснява да демонстрира публично чувствата си към своята изгора Милена Паунова, с която се залюби, докато бе министър.

Вълчев и Милена се появяват гушнати на светски събития и говорят без притеснения за съвместния си живот. Засега двамата отклоняват с усмивки въпросите за бъдещ годеж и сватба, но не крият, че битуват като семейство, пък макар и необвързани пред Бога.

Даниел Вълчев се е развел без драми с жена си Анелия и е приел условието да плаща издръжка за двете си дъщери. Ексминистърът на образованието е предоставил на бившата си съпруга жилището, в което двамата живяха повече от 15 години.

Изгората на очилатия юрист Милена Паунова също има брак зад гърба си, който е завършил трагично. Бившият съпруг на стилната брюнетка Пенко е бил барман в Хасково, а в същото заведение като сервитьорка е работила и Милена. Малко след сватбата им Пенко е привлечен като обвиняем в съдебно дело за убийството на сестра си и младото семейство се разтуря.

Справедливостта изисква да отбележим, че Даниел Вълчев постъпи джентълменски, когато бе спипан да кръшка на жена си, докато бе министър. Той пожела развод с Анелия и дори бе готов да признае в съда, че разтурянето на брака се случва по негова вина. Даниел Вълчев намери сили да обясни и на децата си, че е омаян от друга жена и че иска да живее с нея.

източник: Уикенд