Сряда, 15 Юли 2020

Шоколадът е най-вкусното лекарство

Печат Е-мейл
28 Март 2010

 Продуктът, който доскоро се смяташе за вреден, днес е признат за едно от най-ефективните лекарства срещу много болести. Лекари от Лондон анализирали данните от многобройни изследвания, проведени в различни части на света, и стигнали до извода, че шоколадът е уникален суперпродукт. В лакомството има толкова полезни вещества, че спокойно може да се смята за лекарство.

Шоколадът съдържа огромно количество антиоксиданти, които помагат да на организма да се прочисти от вредните вещества. В разумни количества се прилага за лечение на хипертония и диабет.

Лекарите от лондонската офталмологична клиника препоръчват на пациентите си преди операция да изяждат толкова шоколад, колкото могат. Благодарение на него те се чувстват по-спокойни, отколкото след приемане на успокояващи препарати.

Наскоро беше доказано, че шоколадът действа ефикасно и при кашлица.

Прочита: 1816

Коментари (1)

...
Супер! Най- после, нещо което е хубаво да е полезно.Благодарим за информацията .smilies/smiley.gif
аспидистра , 16 април 2010 13:23

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.