Петък, 10 Юли 2020

Контузия прави от Бекъм перфектния баща

Печат Е-мейл
31 Август 2010

Семейство БекъмКонтузеният Дейвид Бекъм е на скамейката. Е, добре - на стола, за да бъдем точни. Но какво по-хубаво от това, когато си с любимите хора и похапваш здравословни сандвичи от Subway.

Футболната звезда бе щракнат от папараци как си играе с мобилния си телефон по време на разходка с 36-годишната си съпруга Виктория и синовете си Бруклин (11), Ромео (7) и Круз (5) в Бевърли Хилс, САЩ.

Облечен с леко провиснал сив анцуг, бяла блуза с навити ръкави, брадясал и с нахлупена на главата бейзболна шапка, полузащитникът на ЛА Галакси беше далеч от обичайния за него образ на модна икона.

Той обаче изигра ролята на перфектния баща и след като всички привършиха с обяда, заведе момчетата си в спортен магазин. Вероятно за да си потърси нов екип...

Прочита: 1444

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.