Вторник, 14 Юли 2020

Колумбийският Дон Жуан от Стяуа Тоха си намери майстора

Печат Е-мейл
14 Април 2010

Хуан ТохаКолумбиецът Хуан Карлос Тоха не е сред най-известните футболисти на Стяуа, но в последно време името му не слиза от челните страници на светските списания в Румъния. Причината е, че южноамериканският халф явно има повече успех сред жените, отколкото на терена. Наскоро обаче Тоха си намерил майстора в лицето на напористата шефка на модна агенция Магдалина Лалу, която не спира да го преследва и го превърна в обект на присмех сред съотборниците му.

 

Историята започва преди няколко месеца, когато палавата Мадалина не устояла на латиночара на Тоха и двамата прекарали бурна нощ, след която блондинката решила, че е открила мъжа на живота си. Хуан Карлос гледал на нещата по съвсем различен начин и директно заявил на красавицата, че между тях не може да има нищо. Колумбиецът бил сигурен, че спокойно може да се отдаде на нови похождения, но не подозирал какво го очаква.

Мадалина започнала упорито да преследва футболиста с предложение двамата да започнат сериозна връзка. Тя не се отчаяла от безразличието на Тоха и го причаквала след тренировки и в най-популярните заведения в Букурещ. Пращала му дори sms-и със сексуални послания, което още повече ядосало колумбийския мачо.

“Нека самият той ви покаже телефона си и дали е получавал подобни съобщения от мен. Познавам Тоха, но нищо повече. Аз си имам приятел”, заяви модната шефка пред румънската преса.

А защо Хуан Карлос толкова се дърпа на чаровната блондинка? Отговорът е прост. По време на мимолетната си афера с Лула той имал по-близки отношения с плейбой звездата Лидиа Бухус. Халфът предпочитал да продължи интимната си връзка с нея възможно най-дълго, но след разкритията за забежката му Лидиа не се поколебала и го разкарала.

Прочита: 1677

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.