Сряда, 12 Август 2020

Ричард Гиър обвини "Хубава жена" за световната финансова криза

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Ричард Гиър и Джулия РобъртсВсички харесват филма от 90-те години "Хубава жена," в който богат бизнесмен се влюбва в красива проститутка. Всички, освен изпълняващия главната роля в него Ричард Гиър. В интервю за "Woman's Day" Гиър казва: "Хората ме разпитват за този филм, но аз съм го забравил. Това беше една глупава романтична комедия," казва Гиър.

Шестдесет и две годишният актьор съжалява, че е участвал във филма, въпреки че постъпленията от него в световен мащаб надхвърлят 463 млн. долара. Гиър твърди, че финансовата криза отчасти е резултат на героя му в "Хубава жена" Едуард Люис, внушавайки, че филмът величае алчността и хората от Уолстрийт.

"С моята роля направих така, че тези типове от Уолстрийт да изглеждат страхотно, което беше много неправилно", казва Гиър. "За щастие днес всички ние се отнасяме много по-скептично към тях".

Гиър се завръща на екран с роля на човек от Уолстрийт във филма "Арбитраж", който се очаква през август. Този път той одобрява ролята си.

Прочита: 3002

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.