Сряда, 12 Август 2020

Джесика върнала пръстена на Джъстин, бил грозен и с малък диамант

Печат Е-мейл
01 Февруари 2012

Джесика Бийл и Джъстин ТимбърлейкОткакто бабата на Джъстин Тимбърлейк потвърди, че той и Джесика Бийл са се сгодили, актрисата се появи на различни събития соло и без годежен пръстен. И докато според част от слуховете брюнетката все още се опитвала да пази в тайна новината по молба на любимия си, според други истината била съвсем различна.

"Джесика върна пръстена на Джъстин почти веднага след като той й предложи, защото не го хареса. Според нея бижуто било грозно, а диамантът - прекалено малък. Тя му поръча или да го даде на бижутер да го преправи изцяло, или направо да й купи нов. Джъстин беше много разочарован от реакцията й, защото вярваше, че тя искрено е искала да се омъжи за него", разкрил познат на Джъстин Тимбърлейк, пише bliasak.bg. "Сега Джъстин помоли майка си да му помогне да избере пръстен, който Джесика със сигурност ще хареса.

Той си мислеше, че любимата му ще иска нещо нежно и изящно, а тя просто е искала да се изфука със скъп пръстен пред приятелките си. Джесика му каза, че е много трогната от предложението му за брак, но иска по-впечатляващо бижу. Джъстин толкова се смути, че планира не само да й вземе нов пръстен, но и да й предложи отново", добавил близкият на певеца.

Прочита: 2141

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.