Петък, 10 Юли 2020

Линдзи Лоън замери моден фотограф със стъклена чаша, изритаха я от афтър партито на Marc Jacobs’

Печат Е-мейл
22 Септември 2011

Линдзи ЛоънТази година Седмицата на модата в Ню Йорк ще се запомни с неадекватното поведение на лошото момиче Линдзи Лоън. Много секси и супер руса, тя се изявява като модел на няколко марки, но както винаги е по-атрактивна вечер.

Всичко тръгна на ревюто на Indashio преди дни, което беше отложено с час, защото принцесата ЛиЛо не пожела да слезе от колата си. Ден по-късно странностите й се трансформираха в агресия по време на партито на V Magazine. Очевидци разказват, че Линдзи пристигнала на купона в добро настроение заедно с майка си Дина и двете седнали да пият в едно от сепаретата. ЛиЛо обаче побесняла, когато към нея се приближил модният фотограф Джъспър Ришен, който трябвало да отрази събитието и снимал подред всички знаменитости.

Вместо да му се усмихне, скандалната актриса захвърлила по него стъклената си чаша с алкохол. Джаспър се отървал без наранявания и, естествено, документирал част от случката. В края на вечерта обаче очевидци видели линейка, която откарала непознато момиче в болницата, а на масата на Лоън имало следи от кръв. Случаят остава мистерия, а Линдзи, естествено, отрича да е наранила някого.

Заради станалото обаче актрисата не беше допусната до едно от най-очакваните партита на Седмицата на модата - това на Marc Jacobs'. Бодигардите я спрели на входа, без да й обясняват защо името й е задраскано от списъка с гости.

Прочита: 1929

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.