Четвъртък, 04 Юни 2020

Робърт де Ниро стана дядо за втори път

Печат Е-мейл
22 Март 2011

Робърт де НироКолкото и да не ни се вярва, Робърт де Ниро вече е на 67 години. Може да не изглежда на толкова, рано е да го обявим за пенсионер, но е достатъчно възрастен, за да стане дядо. При това за втори път. Днес стана ясно, че 34-годишният му син Рафаел има второ дете.

И дядо Де Ниро е изключително щастлив. Джак Никълсън също се радва на внуци. На 73-годишна възраст той има пет деца и двама внуци. Въпреки че Мел Гибсън е само на 55 години, вече води двамата топ актьори по броя на внуците. Миналата седмица той стана дядо за трети път.

Прочита: 1454

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.