Понеделник, 01 Юни 2020

Бионсе затри обеци за $2 млн.

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

БионсеОбеци за 1.8 млн. долара хвърлили в паника Бионсе преди няколко седмици. Певицата се притеснила за любимите си дизайнерски бижута, които не могла да намери, докато разопаковала багажа си в отелска стая.

Случката се разиграла малко преди Барак Обама да положи клетва за втория си мандат. Бионсе, която имала покана за участие в церемонията, била решила да се появи пред президента с 80-каратовите си обеци с изумруди. Но уви, докато разопаковала багажа си в хотелската стая, установила, че ги няма в куфарите.

„Изпадна в паника, започна да изсипва съдържанието на всички чанти, накара и камериерката да помага в търсенето. Когато Джей Зи влезе, изпадна в шок от бъркотията. Бионсе пък беше полудяла от притеснение.Той я попита дали е проверила в дамската чанта, а тя истерично отвърна, че не е идиот и вече я е претърсила. Джей Зи въпреки всичко настоя да погледне пак и... обеците се оказаха там", разкрива човек от екипа на хитовата изпълнителка, станал свидетел на случката.

Когато намерила обеците, Бионсе засияла от щастие и дала на камериерката колосалния бакшиш от 500 долара. Джей Зи пък се намръщил и обвинил жена си в немарливост.

източник: Уикенд

Прочита: 1621

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.