Сряда, 26 Февруари 2020

Капризите на Джей Ло

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Джей ЛоКаква звезда си, ако не скъсаш нервите на армията си лични асистенти, които в Третия свят биха се титулували просто като слуги?! А кога е най-подходящият момент да заявиш капризите си? Ами точно преди да излезеш на сцена, когато екзалтираната тълпа те очаква, а съсипаните от нерви организатори са си изгризали ноктите на ръцете чак до кокалчетата. Ето някои от поп величията с най-странни изисквания:

Латино дивата, която някога имаше едно от най-апетитните дупета оттатък Океана и заради това попадна в полезрението и кревата на Принс, е известна като голяма глезла.

Едно от най-досадните изисквания е нейният апартамент и гримьорната да са изцяло в бяло. Това придавало спокойствие на Джей Ло, която преди срещата си с феновете обичала да релаксира със своя любим.

Прочита: 1675

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.