Понеделник, 21 Септември 2020

Джей Зи става анимационен герой

Печат Е-мейл
21 Октомври 2011

Джей ЗиАмериканският рапър Джей Зи вече ще е и анимационен герой, съобщи МTV. Музикантът ще се появи в първите епизоди на новия анимационен сериал за деца "Secret Millionaires Club".

Анимираният Джей Зи ще може да се гледа на 23 октомври на американския кабелен канал Hub TV. В серията, която ще се казва "Be Cool To Your School", анимираният нюйоркски рапър ще дава съвети на учениците. Той ще им обяснява колко е важно да планират финансовото си бъдеще. Джей Зи ще споделя знанията си за бизнеса в няколко епизода на "Secret Millionaires Club".

Освен рапъра Джей Зи сред другите анимирани герои ще е Уорън Бъфет. Той ще помага на главния герой да усвои основите на финансовото управление и да се ориентира в света на бизнеса.

Не е ясно дали Джей Зи е участвал в озвучаването на собствения си образ. Не се знае също как е реагирал на факта, че е станал анимационен герой.

Прочита: 1792

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.