Сряда, 12 Август 2020

Риана се нахвърли на момиче

Печат Е-мейл
30 Август 2011

РианаВсяко момиче знае от каква значимост е времето, прекарано с приятелките й. Изглежда и Риана се наслаждава на тези моменти на почивката си. По време на женския круиз Рири като че ли я напекло слънцето и се нахвърлила върху една от шоколадовите й приятелки.

Изпълнителката й лепнала няколко целувки, след което се присъединила към другите и се порадвала на красивата гледка. Поводът за разходката бил гмуркане, с цел да се види статуята "Christ Of The Abyss", но денят завършил с много пиене на лодката.

Прочита: 1592

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.