Неделя, 26 Януари 2020

Риана дава луди пари за фризьор

Печат Е-мейл
11 Август 2011

РианаРиана харчи луди пари за шармантната си грива. Изпълнителката давала по 22 400 долара седмично, за да поддържа косата си. Червенокосата изпълнителка използва услугите на водещата холивудска стилистка Урсула Стивън. За това тя всеки ден й плаща по 3200 долара.

"Риана обича да задава нови стилове, но това й струва цяло състояние. Тя има по няколко публични прояви на седмица и разходите бързо стават главоломни", издава близък приятел на певицата.

Прочита: 2421

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.