Четвъртък, 04 Юни 2020

Риана има тайни братя и сестри

Печат Е-мейл
19 Април 2011

РианаРиана има две сестри и един брат от връзки на баща й с други жени преди майка й, съобщи Фимейл фърст. Родителите на певицата са женени от 14 години. От брака си те имат още двама синове, които са по-малки от Риана.

Баща й сега призна, че има още три деца - две големи дъщери и един син. Те са от различни майки. Най-голямата му дъщеря е на 32 години. Казва се Кенди и има две деца - на 14 и 11 години. Тя се е запознала с Риана, когато е била на 15 години.

Другата сестра на Риана се казва Саманта и е на 30 години. Брат й се казва Джейми.

Прочита: 1653

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.