Сряда, 12 Август 2020

Как да я накараш тя да те желае повече

Печат Е-мейл
22 Септември 2011

 Намери ли сте правилния човек. Искате да прекарате целия си живот с него и нещата до тук вървят изключително добре. Влюбен сте и го показвате всеки един ден, но в даден момент усещате, че нещата не са взаимни. Не трябва веднага да си помисляте, че има друг и да я обвините. Нещата могат да бъдат много по-прости от колкото си мислите.

Проблеми на работното място или по-дълъг проект, който е изключително важен за дадения човек могат да го направят много по-пасивен в дадена връзка за известен период от време, но важното е, че след време пак ще си бъде същият. Разпитайте я как минава работният и ден. Тя ще ви разкаже, ако проблемът е в това. Бъдете търпелив и приемете задачата или проблема и като свой. След като и помогнете да го разрешите, ще видите на какви чудеса е способна в леглото жената, която обичате.

Проблемите, разбира се може и да бъдат и други. Например минавате през мини криза от дългото ви съжителство. Тогава е най-подходящо да я поканите на среща на мястото, където сте се запознали. Това указва изключително добър ефект върху всяка една жена. Не я притискайте след срещата да легнете веднага. Може би иска отново да изживее момента, в който я ухажвате.

В такъв случай извървете всяка стъпка от вашата първа среща до момента, в който сте се събрали. Това ще я накара да ви желае все повече и повече. Да обобщим: ако искате да накарате жена да ви желае повече, трябва да бъдете търпелив и да мислите трезво. Не е нужно причината за това да е във вас. Просто светът, в който живеем е много динамичен и труден и в даден момент всеки изпитва затруднения, но най-важното е да се пребори с тях, а не да ги устави да го победят.

Прочита: 7645

Коментари (1)

...
устави .........
Устави.... , 13 май 2018 16:32

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.