Събота, 30 Май 2020

Къщи, вдъхновени от измислени герои

Печат Е-мейл
31 Януари 2010

Къщата на хобититеОтдадени фенове на анимационни герои са стигнали дотам, че са си построили къщи, точни копия на тези от любимите им филмчета. Ето най-сполучливите от тях:


1. Къщата на хобитите
Тази къщурка е построена от фен на име Саймън Дейл, който не е нито архитект, нито дори работник на строеж. Той успял да я сътвори за 4 месеца с помощта на свой роднина и случайни минувачи. Начинанието му е струвало 3000 британски лири.

2. Къщата в стил “Междузвездни войни”
Построена е през 1970 г. от Клод Кинг от Тенеси и негови приятели. Издигната е в чест на Нийл Армстронг и кацането му на Луната. В днешно време хората я асоциират с филма „Междузвездни войни", който обаче излиза седем години след построяването на този уникален дом.

3. Къщата на семейство Симпсън
Намира се в Хендерсън, щата Невада, и е построена от маниак по анимационния сериал. Тя е е копие не само отвън, но и отвътре, като са спазени всички цветове, има същите мебели, стълби и т.н.

4. Къщата на семейство Флинтстоун
Построена е в Португалия. Отвътре е съвременен дом, има си прозорци и обзавеждане.

5. Къщата на Барби
Създадена е от дизайнера Джонатан Адлър по случай 50-годишния рожден на Барби. Намира се на брега на Тихия океан, в Малибу, Калифорния. Вътре всичко е розово и точно в стила на Барби.

6. Къщата на Мини Маус
Намира се в парка на Мики Маус в Орландо, Флорида. Вътре е обзаведена точно както в анимационния сериал. Всичко е в безумни цветове, а ексцентричните електроуреди си функционират напълно нормално.

7. Къщата на Снупи
Тази версия на къщата на Снупи служи за гише информация на комплекс от игрища за бейзбол към музей в Санта Роза, Калифорния.

8. Къщата от Hello Kitty
Къщата, посветена на една от най-известните котки в света, се намира в Тайпе, Тайван.

9. Къщата на Хайди
Не само че къщата прилича много на тази на дядото на Хайди, но и пейзажът е същият.

10. Къщата на Батман
Тази английска къща не е била строена с целта да прилича на онази в Готъм сити, но силно наподобява на нея.

източник: Profit.bg

 

Прочита: 1963

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.