Сряда, 12 Август 2020

Американките на Западното крайбрежие ценят най-много секса

Печат Е-мейл
30 Март 2012

 Жените в Санта Моника, Западен Холивуд, и Сан Франциско отдават най-голямо значение на секса за добрата връзка, съобщават местни медии.

За целите на изследването, осъществено от сайта за запознанства Chemistry.com, 10 милиона необвързани американки били попитани доколко ценят секса във връзката. Трите града с най-много жени, които са напълно съгласни, че сексът е основна част от връзката, се намират на Западното крайбрежие.

Следват Скотсдейл, Сиатъл и Портланд. Ню Йорк е на седмо място, а Баулдър, Оукланд и Пасадена допълват топ десет.

В рамките на изследването на Chemistry.com са били интервюирани и мъже, оказало се, че представителите на силния пол в град Лубок, щата Тексас, разположен в западната част на САЩ, ценят най-малко секса за добрата връзка. Причината за това е, че мъжете в този град са традиционалисти, предпазливи и методични.

Прочита: 1832

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.