Сряда, 12 Август 2020

Американки на възраст между 44 и 87 години се съблякоха, за да съберат средства за обществена трапезария

Печат Е-мейл
11 Декември 2011

 Няколко американки на възраст между 44 и 87 години се съблякоха голи за календар за 2012 г. с благотворителна цел, пише в. "Дейли мейл".

 

За страниците на календара дамите от град Лейк Хелън в щата Флорида позират ловко прикрили голотата си с котки, цветя, кошници за пикник и булчински воали. Моделите са всъщност обикновени домакини и всичките до една са съпруги на ветерани от войните или на действащи американски военни.

Те решили да се съблекат за календара, който ще продават, за да съберат средства за обновяване на обществената трапезария към местния клон на Американския легион, грижещ се за американските военнослужещи.

Моделите признават, че откакто са позирали голи, са станали местни знаменитости и мъжете от града не престават да им искат автографи.

Идеята за позирането за календара с благотворителна цел дамите заимствали от филма "Календарни момичета" с Хелън Мирън за група възрастни британки позирали голи, за да съберат средства за изследвания на левкемията.

Прочита: 2196

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.