Сряда, 12 Август 2020

Палави маймуни съблякоха роклята на студентка

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

 

 На младата студентка Чармаян Чен е се наложило малко се поизчерви по време на посещението й в Свещената маймунска гора, намираща се в Бали.

Миналия месец, когато 22-годишният модел решила да се отдаде на почивка на тропическия индонезийски остров, където се натъкнала на два макака, които явно доста си паднали по девойката. Маймуните забелязали зрънце царевица, което попаднало в деколтето на Чармаян, и решили, че трябва незабавно да го извадят оттам...

Въпреки нейните опити да отблъсне нахалитетите една от маймуните успяла да дръпне роклята на момичето, като извади на показ голите й гърди, които тя умело успяла да прикрие с ръце.Това, което е трябвало да бъде една забавна екскурзия, се превърнало в случка, която изстреляла г-ца Чен на върха в интернет пространството.

Снимките от куриозния момент достигнали до топзаглавията по вестниците в родния й град Тайван, както и до телевизионни предавания, които дори я поканили на участие, за да разкаже за него.

Прочита: 2811

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.