Понеделник, 30 Март 2020

Експозиция със секс в отвъдното жъне успех в Париж

Печат Е-мейл
12 Май 2011

 

 Eкспозиция със скелети в сексуални пози, дело на френския скулптор Жан-Марк Ларош, пожъна небивал успех в Музея на еротизма в Париж, съобщава агенция АНСА. Експонатите, повечето от които в цял ръст, са изработени от посребрен бронз и онагледяват фантазиите на автора за секс в отвъдното.

"Моите скелетични скулптури всъщност са много радостни, с кристално инкрустираните си очи, коментира Ларош. Те изобразяват живота след смъртта по един доста алегоричен начин. Това е моята представа за Рая".

Шокиращата експозиция, озаглавена "Les amants du Neant" /Любовниците на Нищото/, трябваше да приключи на 28 април, но поради големия зрителски интерес бе удължена до 25 май. Някои критици определиха изложбата на Ларош като истинска "Кама Сутра на зомбитата".

Преди да започне да вая скелети в сексуални пози, Ларош е майсторил изключително търсени ножове за колекционери, които са получавали престижни награди в САЩ.

Прочита: 2287

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.