Понеделник, 10 Август 2020

Дъвка за концентрация

Печат Е-мейл
03 Май 2011

 Шотландски учени са разработили дъвка, която помага за съсредоточаване. Дъвката има уникални свойства, които помагат за фокусиране на вниманието там, където трябва. Тя е подходяща за всеки пол и възраст.

Специалистите предупреждават, че дъвката не е ефикасна при наличие на загуба на памет или други сериозни мозъчни разстройства

Дъвката помага да се преодолеят всекидневните проблеми със забравянето. На всеки се случва сутрин да не може да си намери ключовете за колата или да търси половин час мобилния си телефон и очилата.

Прочита: 1184

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.