Понеделник, 10 Август 2020

Откриват бар за кучета в Брюксел

Печат Е-мейл
26 Март 2011

 Бар за кучета Toutou Bar ще се открие на 6 май в парка Волвендал, в южните покрайнини на Брюксел, предаде КРОСС. Кучешкият бар ще бъде разположен в Павилиона на Людовик XVI - неголяма сграда в стил ампир, където досега имаше ресторант за хора.

Според идеята на организаторите както кучетата, така и техните стопани, ще могат да си пийнат бира, коктейли, ще има и специални деликатеси от специално подготвено меню.

В Белгия вече се произвежда бира за кучета, наречена Kwispelbier /бира за опашати/. За разлика от "обикновената", кучешката бира не съдържа алкохол и не е газирана. Тя е сварена от хмел, като са добавени протеини, мазнини и целулоза, и има вкус на пиле или на месо.

Прочита: 1179

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.