Понеделник, 10 Август 2020

Израелски дизайнер създаде обувки, вдъхновени от Мадона

Печат Е-мейл
22 Март 2011

 Представете си, че Мадона е Пепеляшка. Как според вас ще изглежда обувката, която евентуално би изгубила? Отговорът ни дава израелският дизайнер Kobi Levi. Той е създал специален модел обувки, вдъхновени и посветени на Мадона. И ги е кръстил Blond Ambition - в превод "русата амбиция".

Между другото, така се казваше световното турне на Мадона през 1990 г. От него са емблематичните кадри на певицата с конусовидния сутиен и конската опашка. Именно те в комбинация с микрофона са заложени като елементи в дизайна на обувките. Няма спор, че в това отношение Kobi Levi се е справил блестящо. Но как си представя, че някой би могъл да обуе подобно нещо? Че и да се разходи с него по улиците. Може би единствено музата му Мадона би се съгласила на такава жертва в името на модата.

Прочита: 2040

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.