Понеделник, 10 Август 2020

Най-богатите в света имат по 3 деца

Печат Е-мейл
04 Февруари 2011

 Десетте най-богати хора на планетата имат средно по 3.1 деца, показват изчисления на Profit.bg. Начело в подреждането е най-богатият човек Карлос Слим, имащ 6 деца и изпреварил Бърнард Арно, който е с 5 наследници.

По три деца имат четирима от десетте най-богати - Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Мукеш Амбани и Амансио Ортега. С по двама наследници са Лакшми Митал, Лари Елисън, Айке Батиста и Карл Албрехт.

Прочита: 1450

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.