Сряда, 05 Август 2020

Илюзионист издържа денонощие в леден блок

Печат Е-мейл
13 Декември 2010

 Илюзионистът Клаус Фокс е прекарал рекордните 24 часа без храна и вода в леден блок с дължина 2 метра и широчина 70 сантиметра, съобщи Metro.

Номерът е бил изпълнен в гр. Шпитал, Австрия. По време на номера фокусникът е бил облечен само с панталони, джемпър и ботуши.

За всеки случай той е взел със себе си и мобилен телефон, за да се обади на приятелката си Сабрина, ако се почувства зле.

За Клаус Фокс сегашният номер с леда не е първият. По време на предишния си опит той е останал в него 8 часа. Така илюзионистът е подобрил собствения си рекорд.

Прочита: 757

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.