Понеделник, 10 Август 2020

Феромоните не съществуват

Печат Е-мейл
08 Декември 2010

 Ключът към привличането на срещуположния пол - феромоните, всъщност не съществуват, откриха учените.

Мистериозните химически сигнали, които излъчват феромоните, не съществуват. Тайнствената атракция се крие в съзнанието ни, обясняват учените.

Според експертите бозайниците, за разлика от насекомите, не привличат околните благодарение на химически вещества, каквито са феромоните. Водещи специалисти смятат, че не може един химикал, излъчван от бозайник, да предизвика промяна в поведението на друг от същия вид.

Прочита: 919

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.