Сряда, 12 Август 2020

Купи си рокля и я оцвети

Печат Е-мейл
11 Август 2010

 Двама холандски дизайнери създадоха универсална официална рокля, която всяка жена сама може да изрисува по свой вкус с разноцветни маркери за текстил, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Изобретателният тоалет The Colour-in Dress е черно-бял шаблон, който може да се носи така, както е, или да се изпълни с всички възможни цветове. Той позволява на жените да си оцветят рокля, която е в тон с аксесоарите им, тена им или дори с повода за партито.

Собственичката на роклята може да запълва по най-различни начини малките кръгли шаблончета върху дрехата с различни маркери. Роклята до коляното е в стила на 60-те години и е идеална за жени, които "не знаят какво да облекат". С малко въображение те могат да направят всичко, каквото поискат.

Материята е толкова еластична, че с цветни маркери могат да се постигнат разнообразни десени, каза графичният дизайнер Михел Шурман, който е създал роклята за оцветяване заедно с модния дизайнер Бербер Сепбер. Роклята струва 250 британски лири и се продава онлайн в комплект с маркери за текстил.

Прочита: 1590

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.