Неделя, 12 Юли 2020

Плащаш и пак си девствена

Печат Е-мейл
31 Юли 2010

 Все повече булки мюсюлманки търсят медицинска помощ, за да върнат девствеността си преди сватбата.

Мюсюлманките са се превърнали в истински данъкоплатци, заплащайки "данък девственост" преди брака. Данните, които отчитат частните клиники, показват скок на търсенето на процедурата, която струва близо 4000 паунда.

По думите на експерти половинчасовата процедура се е утроила през последните месеци. Лекарите казват, че най-често пациентките им са подложени на натиск от страна на съпрузите и роднините, които настояват жените да бъдат девици на първата брачна нощ.

Това е по-скоро култура, отколкото религия. Ако булката не е девствена на първата брачна нощ, това e голям срам за семейството. Операцията е проста и отнема само половин час, каза гинекологът Магди Хелд, която оперира по две или три жени на ден и открито признава, че търсенето на подобна процедура е нараснало значително.

Прочита: 1231

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.