Понеделник, 13 Юли 2020

Пет начина да си “сготвите” повече секс

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

 Покажете, че можете да се справите в кухнята сами, и това ще ви отведе до по-добри места.

"Блясъкът на домашната атмосфера е неустоим", казва Роки Фино - авторът на "Will cook for sex" ("Ще готвя за секс"). "Жените се обезоръжават при идеята да сготвите за тях, без значение дали храната е добра или не."

Запознайте се с петте съвета, които колегите ни от Men's Health препоръчват за запазване на самообладание и добра позиция в кухнята. И, разбира се, които ще ви спечелят не само хубави точки в очите на желаната жена, но и ще ви отведат там, където искате - в "рая".

Отдръпнете се

Карайте го просто. Мислите за онази готварска книга с хиляди сложни рецепти, която получихте за Коледа от леля си? Не и тази вечер.

"Повечето мъже искат да атакуват кухнята като майстори готвачи", казва Фино. Но често резултатът не е очакваният, затова ние ви съветваме да погледнете малко по-скромно на ситуацията, като оцените нещата и най-вече уменията си реално. По-добре си отделете повече време да си набавите хубави и свежи съставки за вечерята, отколкото да се изхвърляте и да си приписвате нереални качества.

"Направете това и вече си подсигурявате втора (среща), преди дори да сте започнали".

Разкрийте уменията си

Познавайки територията и уменията си в правенето на паста, можете да превърнете тази увереност в истински кулинарен удар за нея.

"Вниманието към определени детайли и страстта в кухнята и на масата предполагат, че ще бъдете също толкова внимателни и като сексуални партньори", твърди доктор Пол Добрански, автор на "The secret psychology of how we fall in love" (Тайната психология на влюбването). Защо ви е да се занимавате да правите домашна паста или да деглазирате (много досадна дейност, която цели извличането на сос за ястието)?

Е, чак толкова сериозни неща не ви караме да правите, но е добре да покажете кулинарните си умения, защото ако половината от анкетираните жени при скорошно проучаване казват, че добрата храна ги възбужда, то зашеметяващите 96% твърдят, че само да наблюдават партньора си как готви може да предизвика в тях цял пожар.

Хранете я с правилните ястия

"Умението ви да слушате може да ви приземи в леглото с жена", твърди Джеймс Милър, или професорът по човешка сексуалност в Университета в Роуд Айлънд.

"Да я изненадате с любимите - храни показва, че сте били внимателни и ви интересува нейното удоволствие."

Бонус: Когато вие сервирате или поръчвате храната, тя асоциира действието ви с безопасност, удовлетворение и инициативност, а това вдъхновява мислите - за секс още на масата.

Може и да залитнете

Не се страхувайте да сервирате вечерята поетапно. Потенето не е атрактивно. А потенето около това дали сте преценили всичко с невероятна точност и сте сервирали всичко навреме определено не е атрактивно.

"И тя няма да се забавлява изобщо, защото няма да се размотава с вас. Ако изнесете вечерята на два-три етапа, ще си спечелите гладкото преминаване на неудобните моменти."

Пийте каквото харесвате

Какво ще кажем за алкохола?

"Казвам - отрано и често. Виното засилва качествата и повишава стойността на каквото и да било", казва Фино и допълва: "Но комбинирането на вино с храна е станало твърде техническо в наши дни."

Намерете вино, което харесвате, и се придържайте към него. Започнете да обръщате внимание на етикетите на бутилката. И молим ви, запазете особняшките забележки за себе си. Не си позволявайте да използвате термини като "изгълтване" или "наситеност на цвета" - просто при онези ситуации няма място за подобни коментари.

Сега запретнете ръкави, сипете си чаша хубаво вино и нека кулинарният Господ бъде с вас, докато тя ви гледа захласнато.

Прочита: 1854

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.