Петък, 10 Юли 2020

Нещата, които няма да бъдат разбрани

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

 Компютърните игри

"Няма ли да пораснете?". Не сме планували своето израстване, защото ни харесва да сме 24/7 в айляка. Изпитваме голямо щастие, когато някой от нас начупи каската на главния в последния Fight Night. Искай да пораснеш после!

Пейнтбол

Във всеки има по един войник, който е готов да изпълнява команди - различни от тези на жената. Пълното щастие се крие в притежаването на студено желязо. Познаваме едни групи, които са се снабдили с пушкала и изкарват по цял уикенд във война. Прибират се щастливи и доволни, а жените им ги гледат злобно, защото са забравили да се обадят. Това е война, жено, а не е разходка в парка!

Ларп

Не сме фенове на този вид забавление, но подозираме, че участниците ходят за гъби и така виждат магията на тази игра. Ларпирането се изразява в няколкостотин души, които се впускат в бой с пластмасови мечове, копия, лъкове и шишарки, за да изпитат една истинска средновековна битка. Вечерта изпиват всичко, което си носят, а после тръгват по самодиви.

Мачове

Любимата традиция на милиони българи. Идва неделя и всички напускат къщата, за да видят любимия си отбор "ФК Грудка" и бай Кире Кривокракия. Най-приятното занимание на всички е да вземат по една фунийка със семки и да се разтоварят върху хората на стадиона.

Кръчмата

Всяко момче се е чудило какво толкова има в това тъпо място. Някакви хора играят карти и се хилят на тъпотии, които не разбираш. Днес можеш да се закълнеш, че това е по-свещено място от Ватикана, и редовно го уважаваш с твоя старец. Обслужването е отвратително, качеството е под всякаква критика, но все пак е най-пълното заведение в града, нали? Никога няма да спреш да го посещаваш, защото си фен на традицията, хората са повече от уникални, и беше първото място, в което пиеше без лична карта.

Риболовът

Най-скучното място, на което си водил твоята чика. Тя дойде един път и мрънка сто часа, защото й било скучно. Това не ти пречи да се събереш с дружината и да отпуснеш душата с бира и истории от казармата. Прекрасното прекарване на уикенда не може да бъде развалено, защото винаги отиваш на места, където нямаш обхват, но всички знаят, че го изключваш на излизане от дома. Не можеш да рискуваш щастието си.

Дългата алкохолна връзка

Хубаво е да имаш приятели във всички точки на страната. Не си омръзвате и не се карате. Времето е перфектният повод за среща: "Ей, откога не сме се виждали?", и така започват всички хубави истории за вечерта. Няма да си омръзнете, защото всеки има нещо за разказване, а C2H5OH пази твоите тайни.

Моторът

- Ти трябва да си луд, за да караш мотор!

- Не, мило, аз трябва да съм луд, за да се кача отново при теб.

Знаем, че понякога може да е опасен и абсолютно неизгоден, ако си семеен тип, ама ще си го караш. По-опасното нещо в колата е жена ти, която шофира и отваря прозореца, за да пита регулировчика дали може да преминава. На мотор се возиш сам, защото останалите се страхуват и сам си господар на положението. Няма да дадеш тази мъжка крепост толкова лесно.

Еднообразният уикенд

Идва петък и отиваш в приятел за: пиене и гледане на любими концерти, 48-часов филм-фест на Star Wars и всички производни, 48-часов маратон на видеоигри и т.н. Тя не го разбира? Ти също не разбираш манията за събиране на вносни тампони, ама не се обаждаш. Верен си на традицията и не пропускаш повод, в който можеш да се вдетиниш или олигофрениш!

Прочита: 1628

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.