Петък, 22 Февруари 2019

Пиянски симптоми

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

 1. Симптом: Студени и влажни крака.

Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.

Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отворът да сочи нагоре.

2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.

Причина: Лежите на пода.

Решение: Позиционирайте тялото си, така че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.

3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.

Причина: Гледате през празна чаша.

Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.

4. Симптом: Подът се движи.

Причина: Изнасят ви.

Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.

5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.

Причина: Лежите с ухо в празна чаша.

Решение: Дръжте се достойно, изправете се.

6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.

Причина: В линейка сте.

Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.

7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя изглеждат много необичайно.

Причина: В грешна къща сте.

Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.

8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.

Причина: Спите на тротоара.

Решение: Приберете се. Кафето също помага.

Прочита: 2379

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.