Сряда, 08 Април 2020

Усмивката превръща всяка жена в красавица

Печат Е-мейл
22 Март 2011

 Усмивката е в състояние да превърне всяка жена в красавица и да направи лицето й още по-изразително и привлекателно. Жените, чиято усмивка не слиза от лицето им, могат да завържат по-лесно разговор със срещуположния пол.

Усмивката е извор на щастие, тя може да удължи живота и да ви направи да изглеждате по-млади. В трудни ситуации усмивката е най-силното ви оръжие, за да ги преодолеете.

В същото време изблиците на бурен смях не са най-подходящи, особено при първа среща. В подобни ситуации по-добре използвайте загадъчна усмивка.

Прочита: 2026

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.