Неделя, 26 Януари 2020

Срещи, които завършват със секс

Печат Е-мейл
20 Декември 2010

 Резултатите на поредното американско проучване сочат на кои места срещите най-често завършват в спалнята.

Кино

В класацията на американските ни колеги стои "автокиното", но тъй като в България няма, а вероятно и скоро няма да има, честта се пада на обикновеното. Близо 60% от хората, гледали филм в киносалон, после правят гимнастики в леглото.

Бар

Оказва се, че мъжете, които отивали сами на бар, имали по-голям шанс от шумните компании.

Ресторант/пицария

Където и да заведеш жената да хапнете (с изключение на китайски ресторант или Mc Donald's), на нея й работи мозъкът, че после идва филм, след което секс. Учените пък са на мнение, че мъжът подсъзнателно иска да нахрани всяка жена (!!!), за да му роди здрави деца.

Работно събитие

Всички, които някога са ходили на журналистическо или друг тип събитие, знаят за каква самоубийствена скука става въпрос. Две неща обаче по тези събития си заслужават: безплатната храна и дами с къси полички, които чакат само някой да ги заговори.

Лоби бар на хотел

Доказано е, че на лоби бара в хотелите обикновено пият по чаша чисто уиски разни самотници, които отчаяно си търсят компания. Затова и еманципираните жени могат да бъдат забелязани често да пият по някой аперитив там с надеждата да дойде някой млад левент.

Beach bar

Всяка втора среща (между мъж и жена) в заведение на плажа завършва със секс. Учените отдават този феноменален резултат на факта, че хората на плажа са полуголи, а това несъмнено кара нивото на тестостерон в него и нейния естроген да подскачат.

Прочита: 1588

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.