Четвъртък, 04 Юни 2020

Враговете на хубавия бюст

Печат Е-мейл
20 Декември 2010

 Въпреки че се опитваме да скулптурираме цялото си тяло, враговете на красивия бюст могат да развалят всичко. Тази част от женското тяло е може би най-сексапилната и изисква много грижи. Но трябва да елиминираме вредите за бюста ни, за да може той да е красив, стегнат и секси.

Използвайте продукти за стягане на бюста и правете гимнастика за гърдите, за да сте винаги в добра форма. Ето и няколко неща, от които трябва да се пазим, за да ни е красив бюстът.

Внезапно отслабване: Много често, когато свалите килограми, кожата ви губи плътност. Особено бюстът. Колагеновите продукти за тяло и бюст могат да помогнат до някаква степен, но винаги съчетавайте диетите си със спорт, за да не стане бюстът ви освен малък заради отслабването и отпуснат.

Освен това много важно е да отслабвате постепенно, а не изведнъж. За съжаление понякога това е необратимо. Винаги обаче използвайте крем за бюста с колаген и спортувайте много, правете упражнения за стягане и внимавайте с какво се храните.

Лош сутиен: Да изберете правилния за вас сутиен е изключително важно не само от естетическа гледна точка, но и от здравословна. Трябва сутиенът да поддържа бюста и да не го приплесква и деформира. Никога не си купувайте по-малък или по-голям размер, изберете подходящия за вас. Формата на чашката също е много важна - бельото трябва освен да е красиво и да ви е удобно. Внимавайте и в избора на материя. Не избирайте изкуствени материи.

Горещата вода: Тези, които обичат горещата вода по време на къпане може би ще се разочароват, но тя уврежда бюста. Може би няма напълно да се откажете от горещия душ, но поне го правете по-рядко. Топлината на водата намалява колагена в кожата, в резултат на което бюстът не е еластичен и стегнат, а се отпуска. Къпете се с хладка, но не ледена или гореща вода. Винаги златната среда е най-доброто решение.

Лоша стойка: Начинът, по който седим, не влияе само на костната ни структура, но и на бюста ни. Лошата стойка е не само грозна, но и унищожава тялото ни. Затова нали помните - гърдите напред, дупето прибрано, гърбът изправен, така ме учеше треньорката по танци като дете. Досега го помня. Запомнете го и вие.

UV лъчите: Лъчите на слънцето дехидратират много цялата ви кожа, но бюстът и лицето са зоните, на които най-много си личи. Освен това носете лосион за слънце с висок фактор още от пролетта, защото слънчевите лъчи са силни дори и тогава, сега може да не усещате, но след години ще съжалявате. Затова носете лосиона винаги и се мажете дори когато носите блузки или корсети, които откриват бюста.

Прочита: 2160

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.