Четвъртък, 09 Април 2020

Индия легализира проституцията?

Печат Е-мейл
17 Декември 2009
Върховният съд на Индия е обсъдил тези дни възможността проституцията да бъде легализирана.
Идеята за индийските законотворци е да се спре нелегалната търговия с женска плът, половите болести сред проститутките и стимулирането на сивата икономика. След като е доказано, че това е най-древната професия и очевидно законът не може да спре съществуването й, защо да не бъде легализирана? - са повдигнали на въпрос двама от политиците, настояващи за декриминализирането на проституцията.
Министърката на културата обаче е категорична, че в страна като тяхната това е невъзможно, тъй като съществуват много културно-етнически предпоставки.
На първо място според някои трябва да бъде спрян бракът между деца и едва тогава да се помисли за жриците на любовта.
Прочита: 1499

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.