Сряда, 12 Август 2020

Джанет Джексън се омъжва за милиардер

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Джанет ДжексънДжанет Джексън сложи край на траура за брат си Майкъл. Изпълнителката и годеникът й Уисам Ал Мана планират да се оженят в Доха, Катар, през идната година. Пищното тържество ще е на стойност $ 20 милиона.

Бъдещият младоженец милиардер е роден в Доха и иска това да е мястото, където ще се превърне в семеен мъж. Според приближен на двойката източник венчавката ще бъде една от най-големите и запомнящи се звездни сватби в съвременната история. Церемонията ще е догодина. Само 3 милиона ще струва на сватбарите да организират транспорта и да поемат разходите за престоя в Доха на 500 гости, които ще пристигнат от всички краища на света. Уисам планирал да дари на всички тях по един часовник „Ролекс" като благодарност, че са уважили церемонията.

46-годишната сестра на покойния Майкъл Джексън е с 10 години по-възрастна от Ал Мана. Двамата са заедно от лятото на 2010 г., но досега отлагаха сватбата си по различни причини.

източник: Уикенд

Прочита: 2828

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.