Понеделник, 25 Януари 2021

Кейт на корицата на "Vogue"

Печат Е-мейл
29 Септември 2011

Кейт МидълтънТези дни медиите съобщиха за желанието на Ана Уинтур да сложи на корицата на своята модна библия херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. За да се справи с изключително трудната задача, тя бе помолила фотографа Марио Тестино, който бе много близък с лейди Даяна и с принц Уилям, да уговори кралската особа.

На него явно не му е трябвало дълго да я убеждава, защото вече е ясно, че дамата се е съгласила. Уинтур изрично е обещала да я облече съобразно положението и възрастта й.

Ако нещо не се обърка и Кейт се появи на корицата на "Vogue", тя ще бъде сред "най-елитните" лица за тази година, върху които е акцентирало списанието, наред с Лейди Гага, Натали Портман, Ема Уотсън и Кейт Мос.

Възможността Кейт Мидълтън да блесне на някоя корица е истинска рядкост, тъй като дворецът я пази от подобни изяви. По-рано тази година тя дори отказа на британския "Vogue".

Прочита: 3233

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.