Понеделник, 13 Юли 2020

Не носете български чадър, ако искате да видите Обама

Печат Е-мейл
28 Май 2011

Барак Обама в ИрландияПосещението на американския президент Барак Обама в Ирландия, където държавният глава се наслаждаваше на бирата Guinness и видя родното село на прапрапрадядо си, бе съпътствано от редица колоритни забрани и ограничения за обикновените граждани.

Властите в страната "посъветваха гражданите, желаещи да видят на живо Обама, да не носят със себе си никакви оръжия, докато трае посещението на президента", пишат медиите на Острова.

Те също така предупредиха ирландците да не носят знамена, транспаранти, остри предмети, чанти, раници и дори чадъри, наподобяващи българските от Студената война.

Съветът на властите в Ирландия бе публикуван в няколко броя на най-тиражираните местни вестници.

Прочита: 1664

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.