Събота, 23 Юни 2018

Кейт Мидълтън - пуши, пие и пазарува бебешки дрехи

Печат Е-мейл
02 Април 2011

Кейт МидълтънБъдещата принцеса е засечена в детски магазин. Кейт е разглеждала бебешки дрешки и това, разбира се, породи слухове, че тя може би очаква наследник.

Всъщност Мидълтън най-вероятно е търсела подарък за своя позната с бебе, но все пак остава съмнението, че самата тя скоро ще става майка. Тези предположения се засилват още повече от думите на принц Уилям, че те едва ли ще чакат дълго след сватбата, за да станат родители.

Разбира се, всичко това е повече от прекрасно, особено след като Кейт чака близо 8 години Уилям да й предложи брак. Все пак Кейт показа, че не е чак толкова добра и благопристойна бъдеща принцеса, за каквато се представя. На снимките от моминското й парти виждаме как бъдещата принцеса на Англия пуши, пие и не си затваря вратата на тоалетната, когато ходи по нужда.

Приятелките на Кейт са й организирали скромно моминско парти в ирландски пъб. На купона бъдещата булка е с къса синя пола, тениска, бяло було на главата и розов жартиер на крака. Единствената мъжка компания е била надуваема секскукла, която Кейт е водила навсякъде със себе си.

На останалите снимки се вижда как Кейт пуши и пие. Интересното е, че госпожица Мидълтън никога досега не е била виждана с цигара или пък с чаша алкохол в ръка. От друга страна, принц Уилям и брат му Хари доста често са засичани в нетрезво състояние на излизане от някой нощен клуб, но това в никакъв случай не може да се каже за бъдещата булка.

Интересното е, че повечето медии на Острова осъждат поведението на Кейт на моминското й парти или поне казват, че снимките не е трябвало да бъдат разпространени публично. Но все пак не е ли позволено поне една вечер да се отпусне и забавлява, и то в границите на нормалното, след като се знае, че веднъж стане ли принцеса я очакват сериозни задължения и спазване на строг етикет?

Прочита: 3899

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.