Понеделник, 10 Август 2020

Алексей Петров буйства в ареста

Печат Е-мейл
05 Август 2010

Алексей ПетровБосът на "Октопода" обижда персонала в лазарета на МВР

Алексей Петров продължава лечението си в лазарета на МВР болница, където за болния му крак се грижат едни от най-добрите специалисти в страната. Негови „колеги" по легло споделят, че състоянието му никак не е цветущо и дори се държал агресивно.

От болкоуспокояващите босът на „Окпотода" се изнервил до краен предел и дори си позволявал да повишава тон на персонала. „Държи се като същинска мутра - нарежда и крещи", споделя потресено медицинско лице.

Алексей бил изключително възмутен от факта, че не му носели редовно книги за четене, нито му разрешавали да гледа телевизия.

Посещавала го единствено законната му съпруга Мариана. Тя обаче също натоварвала Петров до краен предел с женските си приказки. Дамата, на която той отдавна е подсигурил собствен бизнес, тайно се надявала, че Алексей ще преосмисли отношението си към нея и ще забрави напълно за любовницата си Ива Павлова.

Затова и не спирала да му натяква, че още го обича по време на свижданията, когато той виел от болка и нерви.

„Двамата са любов от ученическите години. Като се взеха, бяха на по 20. Имаха близо 30 години съвместен живот. Мариана има сестра в Америка, която се занимава с недвижими имоти - не е ясно дали Алексей не й е пращал пари, за да започне бизнеса си", споделят запознати.

Решетките се отразявали доста зле на бившата барета. Той бил пред нервен срив и непрекъснато си повтарял, че записват разговорите му със съкилийници. От страх, че може да стане гаф, имало дни, в които мълчал с часове.

източник: Уикенд

Прочита: 3625

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.