Четвъртък, 14 Ноември 2019

Алексей Петров любовник на Наталия Гуркова

Печат Е-мейл
27 Февруари 2010

Наталия Гуркова и Алексей ПетровМанекенката Наталия Гуркова е една от перлите в короната от жени, обвързани с бившия началник в ДАНС Алексей Петров. Затова свидетелстват паметливи модни наблюдатели.

През 1998 г. родената в Ябланица красавица изненадващо спечели конкурса за красота „Мис България", провел се в НДК. Веднага след победата на Наталия тръгна упорита мълва, че титлата й е купена от бившата барета Алексей Петров, който по това време е правел първите стъпки към трансформацията си от силов застрахователен бос в ценен за МВР офицер под прикритие.
„Интимната близост между Трактора и Наталия Гуркова не продължи достатъчно дълго - няколко седмици след като спечели короната, тя се обвърза с друг богат българин", разкрива запознат с тайните на брюнетката. Според градската легенда заради красавицата Алексей Петров е влязъл в конфликт с друг именит баровец.
Като актив от запознанството си с Алексей Петров Наталия Гуркова е записала и масленозелено „Пежо", подарено й от влиятелния любовник.
Миската, която неотдавна се омъжи за черногорския бизнесмен Джорджи, не е единствената красавица, поддала се на чара на Трактора. Чернокосото миньонче Ирина Т., което за малко да се раздели с годеника си Денис Чакър заради любовна авантюра с бившата барета. Тя, подобно на Наталия Гуркова, също шофираше „Пежо".
Най-известната и най-коментирана любовна афера на Алексей Петров си остава тази с Надежда Михайлова. Според удобната за „гаражната принцеса" версия Алексей й е бил единствено треньор по карате, и то през далечната 1991 г.
„В отношенията си с Алексей Петров Надежда си е служила не толкова с ръцете, колкото с краката - повдигала ги е", иронично коментира по този повод лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

източник: Уикенд

Прочита: 8286

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.