Понеделник, 16 Септември 2019

Кубрат Пулев се набърка в масов бой

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

Кубрат ПулевПриз уикенда интерконтиненталният шампион стана част от зверско меле, заформило се по време на свободните боеве в Пловдив. Искрите припламнаха след размазващата победа на "майната" Сашо Команов над адаша му от столицата Александър Георгиев.

Съдията не прекрати навреме мача и след жесток удар в главата софиянецът се срина на пода. На секундата в клетката влязоха медицински екипи, които вдигнаха на крака нокаутирания, но в залата ситуацията вече бе извън контрол.

Към ринга полетяха бутилки, чаши, предмети, а софийската агитка, в която бяха Кубрат Пулев, брат му Тервел и небезизвестният Камен Куката, скочиха като ужилени. Един от компанията на Кобрата даже скочи върху масата и започна да псува и да хвърля предмети по реферите и клетката. Някой от пловдивските групи направи забележка, а Пулев и сие само това и чакаха. Всички скочиха от столовете си и тръгнаха директно на бой.

Близо 50 огромни мъжки тела се сбутаха в пространството край VIP масите, хванаха се гуша за гуша и за миг изглеждаше, че искрите ще се възпламенят до брутален взрив и невиждано меле. Няколко десетки охранители обаче разделиха скандалджиите, които вече си разменяха тупалки в суматохата.

За няколко минути пристигнаха и дузина ченгета, които охладиха страстите. Столичаните се върнаха изнервени по масите, а после се събраха на тумба и си заминаха с лимузини и джипове още преди финала. Сайтът "Под тепето" твърди, че част от групата е вилняла в няколко пловдивски бара и се е забъркала в два побоя.

източник: Шоу

Прочита: 4248

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.