Понеделник, 16 Септември 2019

Гибона заживя с врачка

Печат Е-мейл
17 Юни 2011

Божидар ИскреновФутболната легенда Божидар Искренов е заживял с ясновидка на име Ина в апартамента й в столичния квартал "Разсадника", научи се от съседи на влюбената двойка.

 

Новата любов на 48-годишният футболист била значително по-младата от него ясновидка Мариета Апостолова. Тя се подвизавала в предаването за парапсихолози "Пентаграм" по Канал 3 под окултния псевдоним Ина. "Радостта на народа" бил хлътнал до уши по засуканата ясновидка и дори се нанесъл да живее при нея. В късните часове на деня Гибона често можел да бъде забелязан на чашка в някоя от местните кръчми. СЛед като предишната му спътница в живота - певицата Камелия Воче му показала червен картон бившият футболист дълго време бил сам.

 

"Първо дете и втора жена се обичат най-много", философстваше доскоро Гибона по адрес на ученическата си любов Камелия Воче. Елегантната дама успя да шлифова недодялания Гибим но за кратко. Певицата дала многобройни шансове на тези отношения, но неконтрилуемата ревност на Гибона разрушила всичко между тях. Бившият национал имал доста тежък характер, който Воче прекалено дълго търпяла от любов към него.

 

Когато след поредица от срещи и раздели, крехката дама все пак решила да сложи край на любовните им драми, това още повече вбесило ревнивеца.

 

Въпреки неудачите на Гиби в любовта, той бил убеден, че съдбата никога не е грешала накъде да го насочи и винаги е разчитал правилно знаците й. Желязно правило за Гибона било да не поддържа отношения с бившите си жени. За екссъпругата си Алина, от която има две деца, популярният в миналото футболист говорел без излишни емоции.

 

В момента ясновидката Ина, която се радва на ласките му, дори издържала западналия футболист. Всяка сутрин на нощното шкафче Гиби намирал по 50 лева "дневени", за да си има за кафе и цигари.

източник: Уикенд

Прочита: 2865

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.