Сряда, 12 Август 2020

Николета: С Валери правим секс по няколко пъти на ден

Печат Е-мейл
28 Април 2011

Николета Лозанова и Валери БожиновНиколета Лозанова не спира да дразни Алисия с излиянията за връзката си с Валери Божинов, коментират светско хроникьори. "Като че ли все повече искам България да остане място само за работа.

Така си opганизирам ангажиментите тук, че идвам за няколко дни и нямам търпение да се върна обратно в Парма. Там се чувствам по-спокойна, по-уютно е. Когато не съм вкъщи, Валери се грижи за кучето ни Пудинг", разказва новата господарка на сърцето и италианския дом на Божинов.

Неотдавна футболистът разкри, че Николета е "ненаситно девойче". Запитана колко често прави секс, плеймейтката отвръща: "Всеки ден по няколко пъти".

Лозанова не се впечатлява и от твърденията, че, откакто e с Валери, той се отдава повече на нея, отколкото на футбола: "Това са злобни коментари. Всички знаем, че един футболист не винаги може да бъде в отлична форма. Просто сега периодът на Валери не е толкова силен и изявен".

източник: Шоу

Прочита: 3360

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.