Петък, 13 Декември 2019

Стойко Сакалиев поканен от порноактриса да заснемат клип

Печат Е-мейл
14 Април 2011

Мария БелучиИграчът на Академик Стойко Сакалиев е получил необичайно предложение. То дошло от Унгария и по-специално от порноактрисата Мария Белучи, съобщи Svejo.net. Провокативната красавица се запознала със Саката преди 3 години на еротично шоу в България и си разменили телефоните.

 

Преди около месец унгарката потърсила родния ритнитопковец, за да го покани да участва в заснемането на еротично видео.

Стойко още не е отговорил на отправената покана, но тъй като вече е участвал в подобни прояви, може и даде своето съгласие.

Прочита: 3080

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.