Вторник, 25 Февруари 2020

Валери Божинов плаши Алисия с адвокат

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

Валери Божинов, Алисия и детето имПроблемите между Валери Божинов и Алисия нямат край. След като се разделиха, двамата не спират да се дразнят чрез медиите, като повод за скандали е синът им Валери. Футболистът заплашил майката на сина си с адвокат, ако не се намери разумно решение за срещите му с детето.

Певицата не позволява на национала да вижда сина си заради връзката му с Николета Лозанова.

Забраните били прехвърлени и върху майката на Божинов - Пепа. Тя неколкократно опитала да види детето, но Алисия не позволявала, за да ядосва нападателя на "Парма". След няколко опита бабата не издържала и се оплакала на сина си, който заявил, че е готов да стигне до съда, но да уреди проблема.

източник: Шоу

Прочита: 4241

Коментари (1)

...
в българия всичко е възможно защото няма закони.няма да му даде да си види детето. тази кифла Алисия заслужава да и се отнемат всякакви права над детето.тази елитна проститутка какво можеш да очакваш от нея. smilies/wink.gif
венелин , 23 май 2013 16:43

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.