Сряда, 16 Октомври 2019

Биячът Орлин стана женски татко

Печат Е-мейл
03 Февруари 2011

Орлин ОрлиновФутболистът Орлин Орлинов, прочул се повече с бойните си способности, отколкото с уменията си на терена, стана женски татко. Месеци след като бе натирен от ЦСКА и бе арестуван заради оплакване от манекенката Катрин Вачева, че й е нанесъл побой скандалджията опитва да промени живота си към по-добро.

Орлинов се е отказал официално от състезателна кариера и се е посветил на приятелката си Силвия, която роди момиченце от него на 27 януари. Бебето е проплакало в сливенската болница, а щастливият родител гордо позира с щерка си пред родилното и категорично заявява, че това е най-щастливият миг в живота му. Орлин не желае да обясни с какво планира да издържа щерка си и приятелката си Силвия, но обяснява, че повече няма намерение да гони топката. По всяка вероятност спортистът, спечелил си омразата на представителките на нежния пол заради побоя над Катрин Вачева, ще помага на тъста си. Родителите на Силвия въртят дребен бизнес в Сливен и са приели безрезервно Орлин Орлинов в къщата си.

Малка утеха за разжалвания ритнитопковец е, че съдът е прекратил делото за физическо насилие и терор, което водеше срещу него манекенката Катрин Вачева.

През пролетта на 2010-а тъмнокосата дама цъфна с разбит нос и пукната глава в полицията и се ожали, че Орлин Орлинов я е помлял от бой. Срещу спортиста бе заведено дело, обадиха се и други бивши негови гаджета, които да твърдят, че са били малтретирани. Заради скандала босът на ЦСКА Димитър Борисов уволни дисциплинарно Орлин Орлинов. Той пък се залюби с по-възрастната от него сливналийка Силвия Русева и заживя в дома й в града на сините камъни.

източник: Уикенд

Прочита: 2576

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.