Неделя, 12 Юли 2020

Валери запозна Николета с баща си

Печат Е-мейл
02 Декември 2010

Николета Лозанова и Валери БожиновВалерия Божинов запозна новата си изгора Николета Лозанова с биологичния си баща Емил. Срещата между Божинов-старши и кандидат-снахата се случи на рождения ден на манекенката, празнуван във вторник в столичното чалга заведение „Найт флайт".

В лъскавия клуб, който софийските ВИП-ове ползват като дефиле за марковия си гардероб, Николета Лозанова събра десетки приятели, за да отпразнува рождения си ден. Естествено, централна фигура на партито бе националът Валери Божинов.

Голаджията на България и италианския „Парма" долетя от Апенините буквално минути преди старта на купона. Полетът му обаче не мина гладко. Оказа се, на път за София са изчезнали подаръците на рожденичката. Валери натъпкал със скъпи армагани, които обаче „хванали крака" на някоя от двете митници.

„Котарачеее, забрави за тях, ти си най-големият ми подарък", нахвърли се с прегръдки и страстни целувки върху национала Лозанова. Все пак се оказа, че най-скъпият подарък не е изчезнал, след като Валери предвидливо го е взел в ръчния си багаж. Часовникът „Картие" с диаманти обаче остана скрит за гостите заради изричната молба на Валери към Николета да не парадира с личните си вещи.

Рожденият ден на Николета послужи и за затоплянето на отношенията между Валери Божинов с биологичния му баща Емил. Родителят на футболиста и майка му Пепа се разделят, когато Валери бил мъничък. Заради това дълги години Божинов не говореше с баща си и смяташе за свой татко втория съпруг на майка си Сашо Ангелов.

На партито в „Найт флайт" бащата на Валери хареса Николета и към края на купона на висок глас обяви:

Искам туй момиче за снаха!

Изявлението на Божинов-старши дотолкова зарадва манекенката, че тя стана да танцува на песента на Алисия „Твърде грубо".

Багажниците на две коли с мъка събраха подаръците за най-сексапилната българка. Цял един багажник отиде за плюшения слон с ръста на Николета, който й донесоха главният редактор на списанието „№69" Георги Неделчев и плейметката Аделина Цветкова.

„Това е най-тежкият подарък, които съм получавала. Със сигурност тежи почти колкото мен", пресметна силиконовата сексбомба, докато се мъчеше да повдигне играчката.

Приятелка на Николета й подари секснаръчник с препоръката към Валери Божинов да го наизусти, а към Николета - да не се свени да го прилага.

В сряда сутринта, часове след купона за рождения ден на своята изгора, Божинов отлетя за Италия. Впоследствие се оказа, че нападателят е глобен с 5000 евро от треньора на „Парма" заради това, че е отсъствал от сутрешната тренировка на тима. Божинов не искал разрешение от управата на италианския клуб да пътува за България и на своя глава хванал самолета, за да зарадва Николета. Този романтичен жест бе оценен от красавицата, но никак не трогна наставника на „Парма", който разпоредил фиш с глоба за самоотлъчилия се Божинов.

източник: Уикенд

Прочита: 5469

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.