Понеделник, 21 Септември 2020

Заплашват Жоро Вратарчето да не ходи в ЦСКА

Печат Е-мейл
29 Ноември 2010

Георги ПетковЗамразеният вратар на „Левски" Георги Петков е получил заплахи по телефона, че ще му се случи случка, ако изневери на „сините" и прескочи във вечния враг ЦСКА. Пазарджиклията, кръстен от Димитър Пенев Жоро Вратарчето, търпи от няколко дни невиждан есемес терор от сини и в червата левскари. Причината за тормоза са слуховете от последните дни, че шефовете на ЦСКА преговарят с Георги Петков за мястото на напускащия през зимата Райе Мболи.

Собствениците на ЦСКА Митко Борисов и Иво Иванов засега нямат откъде да извадят исканите от Венци Стефанов 2 милиона лева за Мболи и търсят по-евтин вариант, ако може и без пари. Петков става свободен агент през зимата, което ще дойде идеална опция за двамата боклукчии, чиито джобове и без друго са вече бая проядени.

„Под въпрос е обаче дали Жоро ще приеме офертата на ЦСКА. Ако направи това, ще рискува сигурността на семейството си. Феновете не прощават, особено за подобно предателство.

Точно такива болни мозъци отказаха Данчо Тодоров от договор с „Левски" през лятото", припомнят приближени на вратаря.

източник: Уикенд

Прочита: 1604

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.