Четвъртък, 09 Април 2020

Максим Стависки кръшка на бременната Албена

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

Албена и МаксимМаксим Стависки бе забъркан в афера с партньорката си в шоуто "Огън и лед". Медиите в Русия гръмнаха, че той има по-специални отношения с актрисата Лиза Арзамасова. "Такива слухове винаги съпътстват участията ми в подобни програми. Нормално е, когато двама души работят заедно да се сближат, но няма нищо повече от това.

В България ме чака жената на живота ми. Лиза също има мъж до себе си", коментира Максим, цитиран от агенция "БЛИЦ".

Преди две години Стависки отново бе замесен в подобна история. Тогава медиите в Русия му приписаха връзка с Татяна Арнолц.

Албена Денкова не участва в тазгодишното издание на шоупрограмата "Огън и лед", тъй като е в напреднала бременност. Наследникът на най-известните ни фигуристи ще се роди през февруари. Световната шампионка планира да роди първото си дете в „Токуда".

Тези дни тя бе забелязана на консултации в частната болница. Албена и личният й гинеколог се качиха до кафето на медицинското заведение, за да обсъдят подробностите около идването на бял свят на хлапето. След разговора на четири очи с доктора бъдещата майка се подложи на пълен медицински преглед.

източник: Шоу

Прочита: 3626

Коментари (1)

...
Ми то ясно,че е топнал,айде сега,дим без огън няма,сори,Бени ...
гост , 05 декември 2010 15:36

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.